Jan Dijkgraaf

Ach kom, laat ik nog even doorgaan op Jan Dijkgraaf. Want hoewel ik internetpesten stom vind, kan Jantje het wel hebben. Hell, hij is er zelf ook niet vies van.

Wat is mijn probleem met Jan Dijkgraaf? Jan, de professional buttkicker. Ik vind het een eng, gluiperig mannetje. De beste man doet zich voor als de redder van het vrije woord maar ik verdenk hem er stiekem van puur voor zijn eigen parochie te preken.

Het begon gisteren met het bekendmaken van zijn papieren verzetsblaadje. In een interview met Tom Staal van Geenstijl zei hij de vrijheid van meningsuiting en vrijheid van meningsvorming te willen verdedigen. En dat dit niet anders kan dan ‘ondergronds’ te gaan. Om een tegengeluid te geven. Ofzo. Nobel streven hoor maar wie zegt mij dat zijn woord de waarheid is? Maar goed, als hij een papieren krantje wilt beginnen, be my guest. En als mensen lid willen worden van dit papieren krantje, be my guests.

In datzelfde interview zei hij iets waar ik hem dus van verdenk. Preken voor eigen parochie. Hij zei dat binnenkort websites op zwart gaan (net als in Frankrijk en Duitsland) en dat dan DE GELDSTROOM STOPT. Meneer ziet zijn inkomen dus verdwijnen. Ik vroeg hem dit op mijn manier met een directe block als resultaat. Nou zeg!
3  1

Hmm, Jan duldt dus geen tegenspraak. 🤔Duidelijk. Jan verzamelt liever gelijkgestemden (groupies?) om zich heen want die hebben tenminste geen commentaar?

2

Maar waarom wil je dan lid worden van een krantje waarin precies staat hoe jij over bepaalde onderwerpen denkt? 🤔 Ik heb daar geen columnist voor nodig, in elk geval. Ik weet dat de NOS poep lult, dat DWDD een propagandaprogramma is, dat Jinek/Pauw een VVD-kanaal is enzovoorts. Ik vorm dan zelf wel een mening. Maar goed, vrij land enzo en iedereen moet zelf weten waar ze lid van willen zijn.

Preken voor eigen parochie dus. Jan wil best stukjes schrijven maar het moet wel betaald worden natuurlijk! DAT is de achterliggende gedachte. Toch, Jan? Dat gebedel zit in je bloed. Doneer! Doneer! Doneer! Dat ben je vergeten te vermelden in de email van gisteren. En er zijn ook nog mensen die erin trappen! Hahaha, man man man, wat een volk. 🤣🤣
5 4
Als jouw inkomen bestaat uit inkomsten uit adverteerdersgeld en je ziet dat (eventueel) in de (nabije) toekomst wegvallen, tja, dan moet je wat.

Je zou ook een baan kunnen gaan zoeken, Jan! En dan stukjes gaan schrijven op een (gratis) weblog. Ik, zum bleistift, heb een baan en zo af en toe schrijf ik een stukje op dees jolijtsijt. Tis maar een klein blogje hoor. Één van de 45.872.391.753 wereldwijd. Maar ik schrijf wat ik wil! Niemand die mij een censuur oplegt! Het is maar een ideetje hoor. Doe er wat mee. Of niet natuurlijk, ook goed.

In elk geval wens ik je veel succes met zoveel mogelijk geld binnen harken.

Dikke knuf.

(ps, heb je nog nagedacht over ‘die vrouwen met rood haar’ die voor de stiekeme bezorging gaan zorgen? Ik bedoel, die AFA-mafketels liggen vast wel ergens op de loer.)

8 gedachten over “Jan Dijkgraaf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s