SM is niet echt mijn ding

Om niet helemaal van vrouwen te vervreemden tijdens mijn winterstop snuffelde ik eens rond in het SM-circuit. Je weet wel, van die mensen die van die rare seksfratsen uithalen. Nou, ik kan je melden dat ik daar totaal ongeschikt voor ben. Zal het hieronder een klein beetje uitleggen.

Op de website kon ik kiezen uit een meesteres en een sub. Ik koos voor een sub omdat ik nogal moeite heb met gezag. Twee kapiteins in één erotische omgeving, dat is gedoemd tot bloed, zweet en gebroken ledematen. Het werd dus een sub, haar naam Wanda. We spraken bij haar af en klokslag 35 minuten te laat belde ik aan. Het welkom was hartelijk, ze bood me een biertje aan en ondertussen zou zij zich gaan omkleden. Ja, slip jij maar even in iets meer comfortabelers, zei ik. De tv stond aan, The voice kids. Even later stond ze in een latexpakje voor m’n neus. Zag er best sexy uit maar het viel me op dat juist op plekken waar normaal gesproken kleding zit nu juist de kleding ontbrak. Ik dacht er het mijne van.

Ze nam me mee naar de slaapkamer en ze dirigeerde me naar het voeteneind. Ik vroeg of ik me uit moest kleden. Dat kwam later, zei ze. Ze ging op haar knieën op bed zitten en ze begon me hartstochtelijk te zoenen. Ik vree vanzelfsprekend mee en m’n handen gleden over haar lijf. Plotseling stopte ze met vrijen en zei dat ik haar moest slaan. Huh? Sla me!, riep ze. Ik stond versteld en keek haar fronsend aan. Sla me! Sla me! bleef ze zeggen. Ik bleef versteld staan en was niet van plan haar te slaan. Vrouwen slaan is zóóóo 1989 immers. SLA ME! schreeuwde ze nu en ze begon op mijn borstkas te meppen. SLA ME! SLA ME! SLA ME! gilde ze hysterisch. Goed, ik begreep het. Op zo’n moment is het zaak rustig te blijven, het overzicht te bewaren en zo nodig de hysterie een halt toe roepen. Ik hoekte haar daarom vol op d’r kin. Ze vloog k.o. achterover op bed. Situatie onder controle, dacht ik.

Ik pakte een Senseootje en ging op de bank zitten. The voice kids was er nog steeds op. Na een minuut of 35 ging de slaapkamerdeur open. Oe, heeellluk, zei Wanda en ze glimlachte wat. Ik had het idee dat haar kaak gebroken was, ze miste in elk geval 2 tanden. Nu vroeg ze me of ik haar wilde vastbinden aan het bed en ze gaf me 2 tja, wat waren het? Het leken wel van die badjasriemen. Haar linkerarm bond ik vast aan de ene kant van het hoofdeinde, bij de andere kwam ik net een paar centimeter te kort. Met m’n voet tegen het bed rukte ik die paar centimeter erbij toen Wanda het ineens uitgilde. Verschrikt keek ik op. Zucht, had ik weer. Had ik haar schouder uit de kom getrokken. Mèn, dat zal je altijd zien…………

Ze deed tepelklemmen op en ze gaf mij de kettinkjes waar ze aan vast zaten. Ook vroeg ze me haar met mijn telefoon te filmen. Eh oké, als jij dat zo graag wilt, prima hoor. Ze kreunde wat, ze maakte wat schokkende bewegingen met haar lichaam. Ik vond het allemaal niet erg spannend. En toen, kluns die ik ben, liet ik de telefoon vallen. Zucht. In een reflex bukte ik om de telefoon op te pakken, totaal vergeten dat ik de kettinkjes strak vast had…………………Bloeden mensen!

Ik had er wel genoeg van en gaf Wanda aan dat dit niet echt mijn ding is. Ze zei dat ik een talentje ben en dat ze me graag over enkele weken, na haar herstel, graag weer wil zien. Ik bedankte vriendelijk en liep de slaapkamer uit.

Ah, the voice kids was ook net afgelopen.

4 gedachten over “SM is niet echt mijn ding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s