Opkrabbelen

Bijna anderhalf jaar geleden reed ik de donkerste tunnel in mijn leven in. Wat was ik zat van alles! Zat van m’n werk. Zat van de politiek. Zat van de wereldsituatie. Zat van m’n financiën. Zat van m’n psoriasis. Zat van alleen zijn. Zat van m’n leven. Nee, dat niet. Ik heb 2 fantastische jongens, daar draag ik een enorme verantwoordelijkheid voor, dat besef ik heel goed. Wèl had ik af en toe van die waanideeën dat een tijd gewond in het ziekenhuis liggen de perfecte uitvlucht zou zijn. Gelukkig paste ik m’n rijstijl daar niet op aan. Ik bleef altijd bij zinnen.

Wat volgde was tegenslag na tegenslag en dat na alle tegenslagen die ik al te verwerken had gekregen in de afgelopen jaren. Die trouwens een groot gedeelte aan mezelf te wijten zijn.
Na de zomer van vorig jaar raakte ik ècht de bodem. Ik wist het niet meer, ik kon het niet meer en ik wilde niet meer. Ik gaf het vechten tegen de bierkaai op. Ik accepteerde dat ik in een vicieuze cirkel zat waar ik nooit en te nimmer meer uit kwam. Het was niet anders.

In november ben ik tòch weer aan het werk gegaan en ‘woonde’ ik uit de koffer in de buurt. Dat dit niet ideaal was en zeker financieel het een aardige wissel trok bleek al gauw. Weer kreeg ik met tegenslagen te maken en even dreigde ik terug te vallen in m’n negatieve status. Maar juist op die momenten schoten mensen me te hulp. Hulp die ik enorm waardeer en absoluut niet zal vergeten.

Met hun (financiële) hulp en een flinke dosis geluk heb ik eindelijk weer een eigen stulpje kunnen bemachtigen. In Rhenen heb ik woonruimte gevonden en kan ik eindelijk weer langzaamaan omhoog krabbelen. Het is verre van ideaal maar voorlopig ben ik er ontzettend blij mee.
Ik zie in elk geval de toekomst weer wat zonniger tegemoet.

Annette – Arjen – Bernhard – Erwin – Huib – Johan – Maike – Marjan – Moeke – Patricia – Sabine – Sanne en Sonja; ONTZETTEND BEDANKT! Ik hartje jullie.

3 gedachten over “Opkrabbelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s